Login x
User Name:
Password:
Social Links Facebook Twitter YouTube Steam RSS News Feeds
Watch MODSonair

Members Online

»
0 Active | 185 Guests
Online:

LATEST FORUM THREADS

»
Mohaa maps on Cod2?
CoD2 MP Mapping
is this place alive?
CoDBO3 Mapping
Call of DutyŽ: WWII
CoD WW2 General

Forums

»

Welcome to the MODSonline.com forums. Looking for Frequently Asked Questions? Check out our FAQs section or search it out using the SEARCH link below. If you are new here, you may want to check out our rules and this great user's guide to the forums and the website.
For more mapping and modding information, see our Wiki: MODSonWiki.com

Jump To:
Forum: All Forums : Call of Duty: World at War
Category: CoDWW MP Mapping
CoD: World at War Multiplayer mapping and level design.
Moderators: foyleman, Foxhound, Mystic, StrYdeR, batistablr, Welshy, DrBiggzz, supersword, playername, novemberdobby
Latest Posts
Subscribed Posts
Search
Restricted Access Topic is Locked subscribe
Author Topic: Unrecoverable Error
Drop_Deadx
General Member
Since: Jun 30, 2008
Posts: 212
Last: Jul 5, 2009
[view latest posts]
Level 4
Category: CoDWW MP Mapping
Posted: Sunday, Nov. 30, 2008 07:58 am
It compiles everything fine until the end and it get this and when i play my map, no changes have been made, all I did was create a custom prefab blocker for the zombies to break through.

Code:
(!) UNRECOVERABLE ERROR: R_LoadEntities: entity without a classname

Arguments passed to linker:
  -nopause -language english nazi_zombie_gulch 

==================================================
Share |
Bodkin
General Member
Since: Nov 20, 2005
Posts: 75
Last: Dec 10, 2008
[view latest posts]
Level 3
Category: CoDWW MP Mapping
Posted: Sunday, Nov. 30, 2008 08:49 am
Ok i might be totally wrong here lol but looking at the error its something to do with the classname of the blocker you created (if thats all you changed).

Press 'N' in radiant and make sure it has a classname, im not sure what it has to be set to for it too work so just check the blocker prefabs that came with the editor.

EDIT- just looking at tuts i found this:

http://www.modsonline.com/Tutorials-read-551.html

i havent watched it but it might help u [rocking]

edited on Nov. 30, 2008 10:55 am by Bodkin
Share |
Drop_Deadx
General Member
Since: Jun 30, 2008
Posts: 212
Last: Jul 5, 2009
[view latest posts]
Level 4
Category: CoDWW MP Mapping
Posted: Sunday, Nov. 30, 2008 09:09 am
Its not a blocker, its a door that they break through.


nothings out of place to me.
Share |
Bodkin
General Member
Since: Nov 20, 2005
Posts: 75
Last: Dec 10, 2008
[view latest posts]
Level 3
Category: CoDWW MP Mapping
Posted: Sunday, Nov. 30, 2008 09:23 am
It maybe a classname in your actualy prefab, look in the zombie breakable window prefab, do the planks of wood have a classname like "script_brushmodel".

Try building the breakable window that they did first so you get the hang of how they did it [thumbs_up]
Share |
Drop_Deadx
General Member
Since: Jun 30, 2008
Posts: 212
Last: Jul 5, 2009
[view latest posts]
Level 4
Category: CoDWW MP Mapping
Posted: Sunday, Nov. 30, 2008 09:49 am
I made one before this same idea, different textures and it work but i wanted to make a different one, and when i switch back to the old one it works. But it sux. there is nothing wrong with the KVP's I double checked.
Share |
BallisticTip
General Member
Since: Dec 10, 2004
Posts: 979
Last: Nov 30, 2008
[view latest posts]
Level 7
Category: CoDWW MP Mapping
Posted: Sunday, Nov. 30, 2008 09:56 am
Go to edit-entity info, list all the entities you have on the map and see if one is missing a classname.

You may have an errant entity that you're missing that is causing the issue.
Share |
Drop_Deadx
General Member
Since: Jun 30, 2008
Posts: 212
Last: Jul 5, 2009
[view latest posts]
Level 4
Category: CoDWW MP Mapping
Posted: Sunday, Nov. 30, 2008 10:10 am
Share |
BallisticTip
General Member
Since: Dec 10, 2004
Posts: 979
Last: Nov 30, 2008
[view latest posts]
Level 7
Category: CoDWW MP Mapping
Posted: Sunday, Nov. 30, 2008 12:40 pm
Look further up in your log. I created a model with no classname and get this error/warning first:

Quote:
using default contrastGain 0.3 WARNING: entity at (-432 -1480 16) is missing a classname. building collision data... building collision took 0.0 seconds


then later I get this error/failure:

Quote:
******************************************************************************** UNRECOVERABLE ERROR: R_LoadEntities: entity without a classname
Share |
Drop_Deadx
General Member
Since: Jun 30, 2008
Posts: 212
Last: Jul 5, 2009
[view latest posts]
Level 4
Category: CoDWW MP Mapping
Posted: Tuesday, Dec. 2, 2008 04:47 pm
how do I get it more detailed?
Share |
dundy
General Member
Since: Dec 14, 2004
Posts: 768
Last: Nov 1, 2020
[view latest posts]
Level 7
Im a fan of MODSonair
Category: CoDWW MP Mapping
Posted: Sunday, Apr. 5, 2009 04:55 am
sorry for reply to old post[biggrin]

BallisticTip writes...
Quote:
Go to edit-entity info, list all the entities you have on the map and see if one is missing a classname.

You may have an errant entity that you're missing that is causing the issue.


i found a unknown_class but how do i remove it

type in origin but don,t see any thing....
Share |
Restricted Access Topic is Locked subscribe
MODSonline.com Forums : Call of Duty: World at War : CoDWW MP Mapping

Latest Syndicated News

»
Codutility.com up and runn...
Nice, and there still using the logo and template for the screenshots, which...
Codutility.com up and runn...
dundy writes...Quote:Call of Duty modding and mapping is barly alive only a ...
Codutility.com up and runn...
Mystic writes...Quote:It seems to me the like the site is completely dead? ...
Codutility.com up and runn...
It seems to me the like the site is completely dead?

Partners & Friends

»