Login x
User Name:
Password:
Social Links Facebook Twitter YouTube Steam RSS News Feeds
Watch MODSonair

Members Online

»
0 Active | 45 Guests
Online:

LATEST FORUM THREADS

»
SOF2 Prefabs map
SoFII Mapping
coduo mapping tools
CoDUO Mapping
Gaming
Q4 General

Forums

»

Welcome to the MODSonline.com forums. Looking for Frequently Asked Questions? Check out our FAQs section or search it out using the SEARCH link below. If you are new here, you may want to check out our rules and this great user's guide to the forums and the website.
For more mapping and modding information, see our Wiki: MODSonWiki.com

Jump To:
Forum: All Forums : General Gaming Topics
Category: General Modeling
General chat about modeling and animation.
Moderators: foyleman, Foxhound, Mystic, StrYdeR, batistablr, Welshy, DrBiggzz, supersword
Latest Posts
Subscribed Posts
Search
Restricted Access Topic is Locked subscribe
Author Topic: VEH_LinkPlayer
gunrock
General Member
Since: Oct 30, 2004
Posts: 172
Last: Oct 3, 2018
[view latest posts]
Level 4
Category: General Modeling
Posted: Monday, Dec. 5, 2011 06:22 pm
This is for Coduo but, I created a Usable mortar copyed the tags from the
sherman tank xmodel coded it, and when i go into game to test it i get an
error saying:

VEH_LinkPlayer: trying to use vehicle without a bone [tag_player

It seems like i didn't tag or the tag bone player simply dosen't exist.
All the bones are all in the right place on the model!

Share |
Restricted Access Topic is Locked subscribe
MODSonline.com Forums : General Gaming Topics : General Modeling

Latest Syndicated News

»
Codutility.com up and runn...
Nice, and there still using the logo and template for the screenshots, which...
Codutility.com up and runn...
dundy writes...Quote:Call of Duty modding and mapping is barly alive only a ...
Codutility.com up and runn...
Mystic writes...Quote:It seems to me the like the site is completely dead? ...
Codutility.com up and runn...
It seems to me the like the site is completely dead?

Partners & Friends

»